Ökológikus szépség
Neo műanyag ablak
A szögletes és íves üvegezőlécek használatának köszönhetően a NEO profil beleillik minden homlokzati megoldásba és annak díszévé vállik.
Neo műanyag ablak profil

Optimális konstrukció
A 70 mm-es beépítési mélységű ablakrendszer és a kamrák optimális elrendezése az élmezőnybe helyezi a NEO ablakokat és ajtókat.


Magasabb teherbírás
A láthatalan belső statikus merevítés, valamint a profilok jobb hegesztési paraméterei és erősebb kapcsolódásai biztosítják a magasabb teherbírást.


Technikai fölény

Az ablakok és ajtók magas szintű merevsége és a profilok formavesztésének kisebb lehetősége.Ökológikus takarékosság

A magas hőszigetelő és hangszigetelő értékek, a CO2 kibocsátást behatároló modern technika, a greenline ideológiájának folytatása, ökológikus, ólommentes cink-kalcium, stabilizátorok használata.

Színek és minták
A fautánzatú fóliák széles választékának köszönhetően a homlokzatok és a belső terek tervezésénél csak a fantázia szabhat határokat.
Neo öko műanyag ablak
Megnövelt légmentesség
a megnövelt felületű külső és belső ütköző tömítés használata garantálja az ablakszárnyak és a tokok közti szigetelést és védelmet. A modern szellőzőrendszerek alkalmazásának köszönhetően az ablakok és ajtók tökéletesen szellőznek. Amennyiben ehhez hozzáadjuk az általunk alkalmazott tökéletesített vízelvezetési rendszert, akkor egy komplett és modern ablakot - ajtót kapunk, amely tökéletes ajánlat a kíváló minőséget és optimális megoldásokat elfogadható áron kereső emberek számára.
Force műanyag ablak profil
Németországban gyártott ötkamrás profilok a legmagasabb minőségű merevítő acél egyik eredménye, hogy az ablakok és ajtók merevek, ellenállóak és nem deformálódnak.
Műanyag ablak színek
A fautánzatú fóliák széles választékának köszönhetően minden lakásbelső és homlokzat új, érdekes külsőt és megismételhetetlenül elegáns karaktert kap.
A hőenergia védelmében meghatározott és megszigorított normák a FORCE ablakok és ajtók esetében magas ráhagyással kerülnek teljesítésre. A tökéletes hőszigetelő tulajdonságokkal, az 5 kamrás szárny és tok konstrukcióknak, valamint a 70mm-es beépítési mélységnek köszönhetően érjük el. Ezen megoldások használatával tudjuk elérni kategóriájában az egyik legjobb hőszigetelési értékeket.
Műanyag ablak granulátum
Jelenleg a hazai piacon gyártott ablakok és ajtók túlnyomó része regranulátumból van gyártva, azaz újrahasznosított gyártási hulladékból és bedarált, használt ablakokból. A legtöbb esetben ezek nehézfémeket és ólmot tartalmaznak. A FORCE ablakok és ajtók gyártásához teljesértékű, ólommentes, a legjobb minőségű polivinil klorid felhasználásával gyártott profilokat használunk. Kijelentjük, hogy a profilok gyártása során nem kerül felhasználásra sem feldolgozott gyártási hulladékból, sem pedig újrahasznosításból származó PVC.
Megnövelt szigetelés
A megnövelt felületű külső és belső ütközőtömítés használata az, ami megkülönbözteti a CASTLE rendszert a piacon található egyéb megoldásoktól. A modern szellőzőrendszereknek köszönhetően az ablakaink kitűnően szellőznek. A legmagasabb minőségű és hosszú élettartamú, rugalmas ütközőtömítés alkalmazása garantálja a tökéletes védelmet a szárny és a keret között.
Castle Műanyag ablak profil Castle Műanyag ablak
A maga nemében különleges, méhsejteket megformáló légkamra kialakítást a természet tökéletes megoldásai ihlették. Ez a megoldás magas stabilitást biztosít, és nem engedi a Németországban préselt profilok eldeformálodását.
Castle Műanyag ablak színek
Az ablak - ajtó profilok gazdag színválasztékban kaphatók. Egyoldalú vagy kétoldalú színválasztás, fautánzatú fóliák széles színválasztéka. Az ablakok és a homlokzatok ennek köszönhetően új és egyedi jelleget kapnak.
Castle Classic
Megoldás minden építészeti stílus számára. A tok és a szárny klasszikus stílusa miatt a CLASSIC profil bármilyen belsőépítészeti és külső homlokzati elképzeléshez tökéletesen illik. Klasszikus kinézete miatt kliensek sokaságát képes megnyerni.
Castle Elegance
A hőenergia védelmében meghatározott és megszigorított normák a CASTLE ablakok és ajtók esetében magas ráhagyással kerülnek teljesítésre. Ez a 70mm beépítési mélységgel, és a profilokban található kamrák számával tudjuk elérni. Ezeknek a modern megoldásoknak köszönhetően az egyik legjobb hőszigetelő értékekkel büszkélkedhetünk a PVC profiloknál. Az íves díszitéssel ellátott, 6 kamrás ablakszárnyak és tokok kivételes és megismételhetetlen karaktert kölcsönöznek az ELEGANCE ablakok és ajtók számára. Az optimális szélességüknek köszönhetően az ablakok és ajtók könnyednek tűnnek, enyhén lekerekített kontúrjuk pedig különleges lehetőségeket biztosítanak a homlokzatok optikai tervezésekor.
Gyorskeresés
Kapcsolat