Megnövelt légmentesség
a megnövelt felületű külső és belső ütköző tömítés használata garantálja az ablakszárnyak és a tokok közti szigetelést és védelmet. A modern szellőzőrendszerek alkalmazásának köszönhetően az ablakok és ajtók tökéletesen szellőznek. Amennyiben ehhez hozzáadjuk az általunk alkalmazott tökéletesített vízelvezetési rendszert, akkor egy komplett és modern ablakot - ajtót kapunk, amely tökéletes ajánlat a kíváló minőséget és optimális megoldásokat elfogadható áron kereső emberek számára.
Németországban gyártott ötkamrás profilok a legmagasabb minőségű merevítő acél egyik eredménye, hogy az ablakok és ajtók merevek, ellenállóak és nem deformálódnak.
A fautánzatú fóliák széles választékának köszönhetően minden lakásbelső és homlokzat új, érdekes külsőt és megismételhetetlenül elegáns karaktert kap.
Műanyag ablak színek
A hőenergia védelmében meghatározott és megszigorított normák a FORCE ablakok és ajtók esetében magas ráhagyással kerülnek teljesítésre. A tökéletes hőszigetelő>tulajdonságokkal, az 5 kamrás szárny és tok konstrukcióknak, valamint a 70mm-es beépítési mélységnek köszönhetően érjük el. Ezen megoldások használatával>
Force műanyag ablak profil
Jelenleg a hazai piacon gyártott ablakok és ajtók túlnyomó része regranulátumból van gyártva, azaz újrahasznosított gyártási hulladékból és bedarált, használt ablakokból. A legtöbb esetben ezek nehézfémeket és ólmot tartalmaznak. A FORCE ablakok és ajtók gyártásához teljesértékű, ólommentes, a legjobb minőségű polivinil klorid felhasználásával gyártott profilokat használunk. Kijelentjük, hogy a profilok gyártása során nem kerül felhasználásra sem feldolgozott gyártási hulladékból, sem pedig újrahasznosításból származó PVC.
Műanyag ablak granulátum
Gyorskeresés
Kapcsolat