Megnövelt szigetelés
A megnövelt felületű külső és belső ütközőtömítés használata az, ami megkülönbözteti a CASTLE rendszert a piacon található egyéb megoldásoktól. A modern szellőzőrendszereknek köszönhetően az ablakaink kitűnően szellőznek. A legmagasabb minőségű és hosszú élettartamú, rugalmas ütközőtömítés>alkalmazása garantálja a tökéletes védelmet a szárny és a keret között.
A maga nemében különleges, méhsejteket megformáló légkamra kialakítást a természet tökéletes megoldásai ihlették. Ez a megoldás magas stabilitást biztosít.
Castle Műanyag ablak
Castle Műanyag ablak profil
Castle Műanyag ablak színek
Castle Classic
Megoldás minden építészeti stílus számára. A tok és a szárny klasszikus stílusa miatt a CLASSIC profil bármilyen belsőépítészeti és külső homlokzati elképzeléshez tökéletesen illik. Klasszikus kinézete miatt kliensek sokaságát képes megnyerni.
Castle Elegance
A hőenergia védelmében meghatározott és megszigorított normák a CASTLE ablakok és ajtók esetében magas ráhagyással kerülnek teljesítésre. Ez a 70mm beépítési mélységgel, és a profilokban>
Az íves díszitéssel ellátott, 6 kamrás ablakszárnyak és tokok kivételes és megismételhetetlen karaktert kölcsönöznek az ELEGANCE ablakok és ajtók számára. Az optimális szélességüknek>
Gyorskeresés
Kapcsolat