CASTLE CLASSIC és CASTLE ELEGANCE profilcsalád - Műanyag Ablak és Műanyag Ajtó

Megnövelt szigetelés
A megnövelt felületű külső és belső ütközőtömítés használata az, ami megkülönbözteti a CASTLE rendszert a piacon található egyéb megoldásoktól. A modern szellőzőrendszereknek köszönhetően az ablakaink kitűnően szellőznek. A legmagasabb minőségű és hosszú élettartamú, rugalmas ütközőtömítés alkalmazása garantálja a tökéletes védelmet a szárny és a keret között.
Castle Műanyag ablak profil Castle Műanyag ablak
A maga nemében különleges, méhsejteket megformáló légkamra kialakítást a természet tökéletes megoldásai ihlették. Ez a megoldás magas stabilitást biztosít, és nem engedi a Németországban préselt profilok eldeformálodását.
Castle Műanyag ablak színek
Az ablak - ajtó profilok gazdag színválasztékban kaphatók. Egyoldalú vagy kétoldalú színválasztás, fautánzatú fóliák széles színválasztéka. Az ablakok és a homlokzatok ennek köszönhetően új és egyedi jelleget kapnak.
Castle Classic
Megoldás minden építészeti stílus számára. A tok és a szárny klasszikus stílusa miatt a CLASSIC profil bármilyen belsőépítészeti és külső homlokzati elképzeléshez tökéletesen illik. Klasszikus kinézete miatt kliensek sokaságát képes megnyerni.
Castle Elegance
A hőenergia védelmében meghatározott és megszigorított normák a CASTLE ablakok és ajtók esetében magas ráhagyással kerülnek teljesítésre. Ez a 70mm beépítési mélységgel, és a profilokban található kamrák számával tudjuk elérni. Ezeknek a modern megoldásoknak köszönhetően az egyik legjobb hőszigetelő értékekkel büszkélkedhetünk a PVC profiloknál. Az íves díszitéssel ellátott, 6 kamrás ablakszárnyak és tokok kivételes és megismételhetetlen karaktert kölcsönöznek az ELEGANCE ablakok és ajtók számára. Az optimális szélességüknek köszönhetően az ablakok és ajtók könnyednek tűnnek, enyhén lekerekített kontúrjuk pedig különleges lehetőségeket biztosítanak a homlokzatok optikai tervezésekor.
Tovább a CLASSIC nyitásformákhoz
Tovább a ELEGANCE nyitásformákhoz
Gyorskeresés