Műanyag Redőnyök, Alu Redőnyök ára

 • Műanyag redőny külső tokos Polibase
  A legegyszerűbb szerkezeti felépítéssel bíró külső tokos műanyag redőny. Alul és felül 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik.
 • Műanyag redőny külső tokos Polante
  A külső tokos műanyag redőnyök legnépszerűbb típusa. Alul 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium oldalvégekkel záródik. Működése, a kefés lefutó síneknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően, csendes.
 • Műanyag redőny és szúnyogháló külső tokos Polante Duo
  A Polante külső tokos műanyag redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban integrált rolós szúnyoghálóval ellátott. Helységenként legalább egy Duo típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.
 • Műanyag redőny vakolható külső tokos Polita
  Amennyiben az építkezés során kialakításra kerül a redőny helye, a Polita tokozata tökéletesen elrejthető a vakolatban. Működése, a kefés lefutó síneknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően, csendes.
 • Műanyag redőny és szúnyogháló vakolható külső tokos Polita Duo
  A Polita vakolható külső tokos műanyag redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban integrált rolós szúnyoghálóval ellátott. Helységenként legalább egy Duo típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.
 • Alumínium redőny külső tokos Alante

  A külső tokos alumínium redőnyök legnépszerűbb változata. Alul 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium oldalvégekkel záródik. Működése, a kefés lefutó síneknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően, csendes.
 • Alumínium redőny és szúnyogháló külső tokos Alante Duo
  Az Alante külső tokos alumínium redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban integrált rolós szúnyoghálóval ellátott. Helységenként legalább egy Duo típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.
 • Alumínium redőny vakolható külső tokos Alita
  Vakolható külső tokos alumínium redőny. Amennyiben az építkezés során kialakításra kerül a redőny helye, az Alita tokozata tökéletesen elrejthető a vakolatban. Működése, a kefés lefutó síneknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően, csendes.
 • Alumínium redőny és szúnyogháló vakolható külső tokos Alita Duo

  Az Alita vakolható külső tokos alumínium redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban integrált rolós szúnyoghálóval ellátott. Helységenként legalább egy Duo típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.
 • Műanyag redőny ráépíthető tokos Politop
  Ráépíthető tokos műanyag redőny. A ráépíthető tokos redőnyök a külső tokos redőnyöktől eltérően nem utólag, hanem a nyílászárókkal együtt kerülnek beszerelésre, szerelőnyílásuk a szoba irányába néz. Adapter profil segítségével minden nyílászáróhoz könnyen csatlakoztatható.
 • Műanyag redőny és szúnyogháló ráépíthető tokos Politop Duo
  A Politop ráépíthető tokos műanyag redőny dupla sínes változata. Redőnytokban integrált rolós szúnyoghálóval ellátott. Helységenként legalább egy Duo típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.
 • Alumínium redőny ráépíthető tokos Alutop
  Ráépíthető tokos alumínium redőny. A ráépíthető tokos redőnyök, a külső tokos redőnyöktől eltérően nem utólag, hanem a nyílászárókkal együtt kerülnek beszerelésre, szerelőnyílásuk a szoba irányába néz. Adapter profil segítségével minden nyílászáróhoz könnyen csatlakoztatható.
 • Alumínium redőny és szúnyogháló ráépíthető tokos Alutop Duo
  Az Alutop ráépíthető tokos alumínium redőny dupla sínes változata. Redőnytokban integrált rolós szúnyoghálóval ellátott. Helységenként legalább egy Duo típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.
Gyorskeresés