Belső Ajtók, Beltéri Ajtók ára

 • Szabvány Dekor Beltéri Ajtók
  A dekor felület nyomtatott famintázatot jelent a hordozó felületre ragasztva. A szabvány dekor beltéri ajtó átlagos, beltéri használat során tökéletesen megállja a helyét, költséghatékony megoldást jelent a családi házak esetében. Szabvány dekor ajtóinkat kizárólag a szabvány méretekben (65 x 210 cm, 75 x 210 cm, 90 x 210 cm, 100 x 210 cm) gyártjuk, függőleges száliránnyal.
 • Dekor Beltéri Ajtók
  A dekor felület nyomtatott famintázatot jelent a hordozó felületre ragasztva. A dekor beltéri ajtó átlagos, beltéri használat során tökéletesen megállja a helyét, költséghatékony megoldást jelent a családi házak esetében. Dekor ajtóinkat egyedi méretben gyártjuk, függőleges száliránnyal.
 • CPL Beltéri Ajtók
  Az egyedi CPL (Continuously Pressed Laminates) beltéri ajtókon a megerősített laminált réteg a dekor lemeznél tartósabb, karcállóbb felületet eredményez. Divatos, modern famintázatokkal rendelhető. Felár nélkül készítjük egyedi méretben az Ön igényei szerint.
 • Dekor Beltéri Ajtók Raktárról
  Az erős MDF váz könnyű, méhsejt szerkezetű belső erősítést kap. A piacon egyedülálló módon a dekorfólia élenkénti megszakítás nélkül kerül fel a felületekre. Ez az egyedi technológia a biztosíték arra, hogy az élek nem válnak vagy törnek le. Megrendeléstől számítva 1-5 munkanapon belül átvehető.
Gyorskeresés