Szabvány Dekor Beltéri Ajtók
Szabvány Dekor Beltéri Ajtók
A dekor felület nyomtatott famintázatot jelent a hordozó felületre ragasztva. A szabvány dekor beltéri ajtó átlagos, beltéri használat során tökéletesen megállja a helyét, költséghatékony megoldást jelent a családi házak esetében. Szabvány dekor ajtóinkat kizárólag a szabvány méretekben (65 x 210 cm, 75 x 210 cm, 90 x 210 cm, 100 x 210 cm) gyártjuk, függőleges száliránnyal.
Dekor Beltéri Ajtók
Dekor Beltéri Ajtók
A dekor felület nyomtatott famintázatot jelent a hordozó felületre ragasztva. A dekor beltéri ajtó átlagos, beltéri használat során tökéletesen megállja a helyét, költséghatékony megoldást jelent a családi házak esetében. Dekor ajtóinkat egyedi méretben gyártjuk, függőleges száliránnyal.
CPL Beltéri Ajtók
CPL Beltéri Ajtók
Az egyedi CPL (Continuously Pressed Laminates) beltéri ajtókon a megerősített laminált réteg a dekor lemeznél tartósabb, karcállóbb felületet eredményez. Divatos, modern famintázatokkal rendelhető. Felár nélkül készítjük egyedi méretben az Ön igényei szerint.
Dekor Beltéri Ajtók Raktárról
Dekor Beltéri Ajtók Raktárról
Az erős MDF váz könnyű, méhsejt szerkezetű belső erősítést kap. A piacon egyedülálló módon a dekorfólia élenkénti megszakítás nélkül kerül fel a felületekre. Ez az egyedi technológia a biztosíték arra, hogy az élek nem válnak vagy törnek le. Megrendeléstől számítva 1-5 munkanapon belül átvehető.
Gyorskeresés
Kapcsolat